ساختمان های تجاری ، صنعتی و مسکونی در هر شکل و اندازه ای ( از جمله ویلا ها ، دفاتر ، آسمان خراش ها ، ساختمان های آپارتمانی و دفاتر و اقامتگاه های مختلف ) ، در حال استفاده از فناوری های اینترنت اشیا برای بهبود کارایی ساختمان ، کاهش هزینه های انرژی و اثرات زیست محیطی هستند. هوشمند سازی ویلا ، به صاحبان ملک این امکان را می دهد که علاوه بر تامین آرامش و امنیت خود ، در صرف هزینه های انرژی نیز تا حد امکان صرفه جویی کنند. بسیاری از فناوری های مورد استفاده در هوشمند سازی ویلا ها از جمله ؛ روشنایی ، انرژی ، گرمایش ، تهویه مطبوع و سیستم های امنیتی ، موجب دسترسی بیشتر افراد به ساختمان و محل زندگی خود می شود.
به عنوان مثال ، یک ساختمان یا خانه خوشمند می تواند هزینه های انرژی را با استفاده از حسگرهایی که تعداد ساکنان یک اتاق را تشخیص می دهند ، کاهش دهد. دما می تواند به طور خودکار تنظیم شود ؛ اگر حسگر ها یک اتاق کنفرانس کامل را تشخیص دهند ، خنک کننده هوا را روشن می کند و یا اگر کسی داخل اتاق حضور ندارد ، آن را به طور خودکار قطع می کند. با کمک هوشمند سازی ویلا ، منازل شما همچنین می توانند به شبکه های هوشمند (موبایل ، تبلت و لپتاپ) متصل شوند.
نحوه هوشمند سازی ویلا
اجزای ساختمان هوشمند و شبکه برقی ، اصطلاحاً می توانند با یکدیگر «صحبت کنند» و «گوش دهند». با استفاده از این فناوری ، توزیع انرژی را می توان به طور موثر مدیریت کرد ، تعمیر و نگهداری را می توان به طور فعال انجام داد و در صورت لزوم ، جریان برق را به سرعت قطع کرد. نحوه هوشمند سازی ویلا ، کمی پیچیده و پرکار می باشد ؛ از نصب بسیاری از آپشن ها و نرم افزار ها گرفته تا همگام سازی تک تک آن ها با گوشی های هوشمند. فراتر از این مزایا ؛ ویلا های هوشمند می توانند مزایای نگهداری پیش بینی کننده ای را برای مالکان و مدیران ساختمان ها فراهم کنند. به عنوان مثال ، تعمیر ، نگهداری و خرابی های برخی از وسایل موجود در خانه را می توان توسط این سیستم های هوشمند ، پیش بینی کرد.
این تجهیزات ، اطلاعات دیجیتالی با فرکانس رادیویی ۱۲۰ کیلوهرتز را روی سیم کشی برق موجود در خانه به پریز ها یا کلید های قابل برنامه ریزی ارسال می کنند. این سیگنال ها ، دستورات را به وسایل مربوطه منتقل می کنند و نحوه و زمان عملکرد دستگاه ها را کنترل می کنند. به عنوان مثال ، یک فرستنده می تواند سیگنالی را در امتداد سیم کشی برق خانه ارسال کند و به دستگاه بگوید در یک زمان خاص روشن شود. بدین صورت ، نحوه هوشمند سازی ویلا ها رخ می دهد.
هزینه هوشمند سازی ویلا
آیا تا حالا پیش آمده است که پس از ترک خانه شک کنید که آیا وسیله ای را خاموش کردید یا خیر ؟ بچه ها تکالیفشان را انجام می دهند یا تلویزیون تماشا می کنند ؟ با یک ویلای هوشمند ، می توانید تمامی این نگرانی ها را با یک نگاه سریع به گوشی هوشمند یا تبلت خود برطرف کنید. شما می توانید دستگاه ها و وسایل خانه خود را به هم متصل کنید تا بتوانند با یکدیگر و با شما ارتباط برقرار کنند. هر وسیله ای در خانه شما که از برق استفاده می کند را ، می توان در شبکه خانگی و تحت دستور صاحب منزل قرار داد. فرقی نمی کند این فرمان را با صدا ، کنترل از راه دور ، تبلت یا تلفن هوشمند بدهید ؛ خانه شما از این دستور پیروی خواهد کرد. هزینه هوشمند سازی ویلا ، بسته به انواع خواسته و نیاز شما و آپشن هایی که نیاز دارید ، متغیر می باشد.
بیشتر کاربرد های سیستم هوشمند ، مربوط به روشنایی ، امنیت خانه ، سینمای خانگی و سرگرمی و تنظیم درجه حرارت است. ایده یک خانه هوشمند ممکن است شما را به فکر بیل گیتس که بیش از صد میلیون دلار برای ساخت خانه هوشمند خود صرف کرده است بیندازد ؛ اما اینگونه فکر نکنید. امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی و همگانی شدن این سیستم های بی نظیر ، هزینه هوشمند سازی ویلا ها تا حد قابل توجهی پایین آمده است و بسیاری از افراد قابلیت استفاده از آن را دارند. خانه های هوشمند و اتوماسیون خانگی ، زمانی تنها برای افراد ثروتمند و بالا مقام بود ؛ اما در دنیای امروز ، همه چیز تفاوت کرده است و هرکس می تواند با صرف هزینه های معقول ، به این سیستم بی نظیر دسترسی پیدا کند. چیزی که قبلاً یک صنعت عجیب و غریب بود و امکانات پرزرق و برقی را ارائه می داد ؛ در نهایت و با گذشت زمان ، تبدیل به یک سیستم همگانی شده است.
به جای شرکت های تازه کار ، سازمان های فناوری معتبر و نامی ، در حال عرضه محصولات جدید ویلای هوشمند هستند. علاقه همگانی به این سیستم ، بیشتر به دلیل موفقیت چشمگیر تلفن های هوشمند و رایانه های شخصی است. رایانه و تلفن های قابل حمل در همه جا هستند و اتصالات اینترنتی ثابت آن ها ، به این معنی است که می توان آن ها را برای کنترل تعداد زیادی از دستگاه های آنلاین دیگر پیکربندی کرد. اینترنت اشیا عبارتی است که به اشیا و محصولاتی اطلاق می شود که از طریق شبکه های دیجیتال به یکدیگر متصل و قابل شناسایی هستند. این انبوه محصولات وب مانند ، هر روز بزرگتر و بهتر می شوند.