یکی از تجهیزات روشنایی و نوری، چراغ های دیواری همه کاره، قابل اجرا و کاربردی هستند که کارایی زیاد هم دارند و در مکان های مختلف استفاده می شوند. از چراغ دیواری برای روشنایی راهروها، حمام ها، یا به عنوان نور تزیینی یا چراغ مطالعه و غیره در طیف گسترده ای از مدل های لامپ های دیواری قرار دارند. انواع چراغ دیواری وجود دارد که شما می توانید بنا بر سلیقه و امکانات فضای خارجی مورد نظرتان، آنها را تهیه کرده و از آن استفاده کنید. اجزای چراغ دیواری شامل یک چراغ، حباب و لامپ، صفحه و عموما یک یا چند شاخه هستند. در حالت عادی چراغ دیواری به طور معمول نور را به سمت بالا یا پایین می تاباند و البته بعضی مدل های مدرن هم وجود دارند که نور را به هر دو جهت بالا و پایین یا به صورت مورب بازتاب می دهند.
در اکثر خانه ها نورپردازی با چراغ های سقفی انجام می شود و استفاده از چراغ های دیواری اغلب یک گزینه دکوراتیو تزیینی است. اما در واقع نباید اینگونه باشند، زیرا چراغ های دیواری هم می توانند برای طیف وسیعی از اهداف در سراسر خانه استفاده شوند. اگرچه آنها اغلب نقش حمایتی را دارند، اما نور اضافی محیط را فراهم می کنند، انتخاب یک چراغ دیواری عالی می تواند در بسیاری از اتاق ها گزینه ای ایده آل باشد. آنها نه تنها نور اضافی را در جایی که لازم است فراهم می کنند، بلکه می توانند در دکوراسیون و زیبایی محیط تاثیر زیادی داشته باشند. چراغ های دیواری می توانند منبع اصلی روشنایی در برخی از مناطق خانه نیز باشند. در اتاق ها و راهروهایی با سقف کوتاه، چراغ های سقفی میتواند برای اعضای بلندقدتر خانواده خطری باشد. در جاهایی که حتی چراغ های سقفی همسطح یا توکار گزینه مناسبی نیستند، چراغ های دیواری می توانند جایگزین آنها شوند و تمام نور مورد نیاز محیط را فراهم کنند.
در جایی که فضای کف یا میز در بالاترین حد خود قرار دارد، چراغ های دیواری می توانند جای لامپ ها را بگیرند. ممکن است یک صندلی مطالعه راحت نیاز به نور اضافی داشته باشد که به طور سنتی توسط یک لامپ استاندارد تامین می شود، یا در یک اتاق خواب کوچک، چراغهای دیواری میتوانند جایگزین چراغهای میز کنار تخت شوند و کنار تخت ها را از شلوغی های اضافی دور نگه دارند. در فضاهای کوچک، یافتن لوازم جانبی با اهداف چندگانه کلیدی است – بنابراین بهتر است چراغ های دیواری را پیدا کنید که دارای سوکت های شارژ یو اس بی یکپارچه هستند و شما دیگر برای شارژ تلفن ها و تبلت های خود به پریزهای برق نیاز ندارید با این چراغ دیواری جذاب و زیبا کارتان راه خواهد افتاد.
انواع چراغ های دیواری
انواع و اقسام چراغ های دیواری وجود دارند که برای فضاهای مختلف مناسب هستند. چراغ دیواری در انواع مختلفی ساخته شده اند چرا که فضای دکوراسیون خارجی محوطه و فضای باز منزل، محل کار و محیط های عمومی به اندازه فضای داخلی مهم و با اهمیت هستند. برخی از چراغ های دیواری برای انجام یک هدف خاص، مانند اصلاح، پشت آینه، یا برای روشن کردن مجموعه هنری شما طراحی شده اند. اما حتی زمانی که کارکرد چراغ دیواری اصلیترین ملاک است می توانید از کارایی آن استفاده کنید و در کنار آن از زیبایی فوقالعاده چراغ دیواری لذت ببرید. هر سبکی از چراغ دیواری که به دنبال آن هستید، و برای هر هدفی، در طیف گسترده انواع چراغ دیواری وجود دارد.
چراغ دیواری سردری، چراغ دیواری نمای ساختمان، چراغ دیواری پارکینگ، چراغ دیواری حمام و غیره از مدل های مختلف چراغ دیواری هستند که هریک در جایگاه مناسب خود کارایی دارند. برای چراغ های دیواری در حمام، به دلیل مسائل ایمنی مقابله با رطوبت و برق، مهم است که کلاس حفاظتی نور را در نظر بگیرید. در مورد محل نصب لامپ فکر کنید و کلاس حفاظتی مناسب را برای این مکان خاص انتخاب کنید. چراغ های دیواری را که به طور ویژه برای استفاده در حمام ساخته شده اند، بسیار زیبا و کاربردی هستند. برخی از چراغ های دیواری مخصوصاً برای نصب در اطراف آینه مناسب هستند. این مدل لامپ دیواری برای استفاده کنار آینه هم مناسب است، برای اصلاح یا حالت دادن به موهای شما عالی است. روشنایی خوب جلوی آینه شاخصه اصلی است. برخی از چراغ های دیواری آینه نیز دارای ارزش CRI بالایی هستند. این موضوع باعث می شود رنگ ها طبیعی تر به نظر می رسند و می توانید مطمئن باشید که آرایش شما در بیرون از خانه مانند جلوی آینه به نظر میرسد ویژگی مهم و جالبی است
چراغ های دیواری داخلی
بسته به نوع لامپ مورد نظر خود، از چراغ های دیواری در اتاق های مختلف استفاده کنید. چراغ های دیواری معمولاً به عنوان روشنایی اضافی استفاده می شوند. انتخاب های مختلفی وجود دارد تا نور مطلوب را از طریق مناسب ترین چراغ دیواری انتخاب کنید.
یکی از پرکاربردترین مدل های این لامپ، چراغ های دیواری داخلی است. این مدل چراغ های داخلی علاوه بر نورپردازی مناسب محیط اطراف، با طراحی دکوراتیو خود به زیبایی دکوراسیون داخلی و فضای خارجی ساختمان کمک می کنند. چراغ دیواری داخلی معمولا جهت زیبایی و نوربخشی تزیینی است و عموما تامین کننده نور اصلی محیط نیست اما چراغ دیواری نقش مهمی در زیبایی نورپردازی فضای داخلی ساختمان دارد. برای ایجاد نورهای مکمل و روشنایی موضعی از چراغ دیواری داخلی استفاده میشود و این مدل چراغ ها سایه روشن زیبایی در فضا ایجاد کرده زیبایی محیط را دوچندان می کند.
چراغ دیوارکوب
چراغ های دیواری همانطور که گفتیم بیشتر جنبه تزیینی داشته و حال و هوای دکوراسیون ها را تغییر می دهند. چراغ دیوارکوب مدلی از چراغ دیواری است که با نوردهی مناسب و متمرکز در مناطق مختلفی همچون بالای آینه روشویی، از یک طرف به زیبایی فضای سرویس بهداشتی و حمام می افزاید و از طرف دیگر نور کافی برای استفاده از آینه را فراهم می کند. در موارد دیگر هم می توان با نور کمتر چراغ دیواری دیوارکوب، فضای رومانتیک تری را در اتاق یا هنگام صرف غذا در ناهار خوری تجربه کنیم. یک چراغدیواری زیبا با نوردهی مناسب چنین فضایی را برای شما رقم خواهد زد.