دسته‌بندی

استفاده از چراغ خورشیدی و جایگزینی آن با چراغ های پرمصرف

امروزه انرژی خورشیدی مقرون به صرفه ترین شکل الکتریسیته است، فرآیند تولید انرژی خورشیدی به این صورت است که هر کجا که بخواهید یک سیستم خورشیدی را می توانید نصب کنید. این سیستم از اجزای مختلفی مانند پنل خورشیدی فتوولتائیک تشکیل شده است که هدف آن جذب نور خورشید و تبدیل آن به انرژی (الکتریسیته) است، زیرا پنل های خورشیدی انرژی را جذب می کنند، شما باید یک اینورتر نیز داشته باشید که وظیفه آن ذخیره انرژی در باتری برای استفاده های بعدی است. به این ترتیب می توانیم انرژی خورشیدی تولید کنیم تا از آن در زندگی روزمره خود استفاده کنیم. لامپ خورشیدی که به عنوان نور خورشیدی یا فانوس خورشیدی نیز شناخته می شود، یک سیستم روشنایی است که از یک لامپ LED، پنل های خورشیدی، باتری، کنترل کننده شارژ و یک اینورتر ساخته شده است. این لامپ با برق باتری ها کار می کند و با استفاده از پنل خورشیدی شارژ می شود که به آن پنل فتوولتائیک خورشیدی هم می گویند.

در کشورهای در حال توسعه، چراغ های خورشیدی جایگزین ارزانی برای سیستم روشنایی برقی قدیمی است که 4 تا 5 ساعت خدمات روشنایی با کیفیت بالا ارائه می کند و نور با کیفیت بالاتری نسبت به استفاده از شمع یا لامپ نفتی عرضه می شود، برای تامین روشنایی خیابان ها در مناطق روستایی معمولاً از فانوس های خورشیدی دیود ساطع کننده نور (LED) استفاده می شود. در کشورهای صنعتی از فانوس های خورشیدی معمولاً در فضای باز برای تأمین روشنایی در باغ یا مسیرهای عبور و مرور یا سایر فعالیت های خارج از منزل مانند کاربردهای دریایی یا کمپینگ استفاده می شود. روشنایی LED خورشیدی همچنین برای چراغ های دریایی و حمل و نقل هوایی، علائم جاده، چراغ های راه، پناهگاه اتوبوس، ایستگاه اتوبوس و بسیاری از کاربردهای دیگر استفاده می شود. چراغ خورشیدی دارای ال‌ ای‌ دی‌ های بادوام و قابل‌ اعتماد هستند که در برابر دما و آب و هوا، لرزش و اشعه ماوراء بنفش (UV) زنده می‌ مانند.

مزایا و معایب چراغ خورشیدی

روشنایی خانگی با انرژی خورشیدی می تواند جایگزین سایر منابع نور مانند شمع ها یا لامپ های نفتی شود. لامپ های خورشیدی هزینه عملیاتی کمتری نسبت به لامپ های نفتی دارند زیرا انرژی تجدیدپذیر از خورشید بر خلاف سوخت رایگان است. علاوه بر این، لامپ های خورشیدی برخلاف لامپ های نفتی هیچ آلودگی هوای داخل خانه ایجاد نمی کنند. با این حال، لامپ های خورشیدی معمولاً هزینه اولیه بالاتری دارند و عملکرد آنها به آب و هوا بستگی دارند. لامپ های خورشیدی برای استفاده در موقعیت های روستایی اغلب دارای قابلیت تامین برق برای سایر دستگاه ها مانند شارژ تلفن های همراه هستند. هزینه‌های لامپ‌های خورشیدی در سال‌های اخیر کماکان کاهش یافته است زیرا قطعات و لامپ‌ها به تعداد بیشتری تولید نسبت به قبل تولید شده‌ اند.

چراغ های خورشیدی به دلیل کارایی نوری بالا و عمر طولانی مورد استفاده قرار می گیرند. تحت کنترل یک کنترلر شارژ DC، کنترل غیر تماسی به طور خودکار چراغ را در تاریکی روشن می کند و در روز خاموش می شود. گاهی اوقات نیز با کنترل‌کننده‌های زمان ترکیب می‌شود تا زمان خاصی را برای روشن و خاموش کردن خودکار نور تنظیم کند. روشنایی خورشیدی نور ارزان، جذاب و کم تعمیر و نگهداری را برای خانه ها، مشاغل و زیرساخت های عمومی فراهم می کند و در عین حال اثرات زیست محیطی را کاهش می دهد. هنگامی که به روشنایی خورشیدی فکر می کنیم، دو دسته کلی وجود دارد: روشنایی در فضای باز و روشنایی داخلی. در اینجا چند مورد از کاربردهای متعدد نور خورشیدی آورده شده است.

کاربرد چراغ خورشیدی

نوآوری های اخیر فناوری راه را برای تولد دوباره چراغ های خیابانی از طریق چراغ های خورشیدی هموار کرده است. چراغ های خیابانی خورشیدی منابع نور بیرونی هستند که توسط پنل های PV (فتوولتائیک) تغذیه می شوند. این پانل ها بر روی ساختار روشنایی نصب می شوند یا در قطب متصل می شوند. پنل های PV دارای یک باتری قابل شارژ هستند که در طول شب انرژی لامپ فلورسنت یا LED را تامین می کند. بیشتر پنل های خورشیدی به طور خودکار نور فضای باز را از طریق منبع نور حس می کنند. اینها می توانند در شب های متوالی حتی زمانی که انرژی خورشید برای چند روز در دسترس نیست، نور ساطع کنند. امروزه بسیاری از کاربران به دلایل متعددی از چراغ های خیابانی خورشیدی استفاده می کنند. استفاده از چراغ خورشیدی در پاسخ به تقاضای جهانی برای صرف منابع انرژی کم‌ مصرف کربن و به‌ عنوان یک استراتژی برای افزایش انعطاف‌پذیری انرژی در مواجهه با تغییرات آب‌ و هوایی و سایر بلایای طبیعی است که سیستم‌ های قدرت متمرکز را آسیب‌ پذیر می‌ کنند، آغاز شده است. استفاده از این تکنولوژی همچنین به تامین نیازهای انرژی مناطق در حال توسعه که  به یک شبکه متمرکز برق متصل نیستند و یا  برق رسانی به آن مناطق غیرممکن است، کمک می کنند.
چراغ های خیابان و پارکینگ، چراغ راهنمایی، چراغ های، علامت خورشیدی، نورافکن خورشیدی، چراغ های باغ، شمع های خورشیدی، لامپ رومیزی و رومیزی خورشیدی از جمله کاربردهای چراغ خورشیدی و تکنولوژی جدید آن هستند.

چراغ و پروژکتور خورشیدی

چراغ‌ های خیابانی خورشیدی مستقل از شبکه شهری هستند که منجر به کاهش هزینه‌ های عملیاتی می‌ شود. این بدان معناست که این چراغ‌ خورشیدی بی‌ سیم هستند و به ارائه‌ دهنده برق شما متصل نیستند. نورها وابسته به انرژی گرمایی هستند که توسط خورشید منتشر می شود و به همان اندازه آن را در طول روز ذخیره می کنند. چراغ و پروژکتور خورشیدی نسبت به چراغ های خیابانی معمولی به نگهداری کمتری نیاز دارند. این چراغ ها شانس کمتری برای گرم شدن بیش از حد داشته و از آنجایی که سیم های خورشیدی سیم خارجی ندارند، خطرات و آسیب های جانبی را به حداقل می رساند. خیلی از اوقات برای پرسنلی که چراغ های خیابان را تعمیر می کنند، اتفاقات ناگواری رخ می دهد. این خطرلت می تواند شامل برق گرفتگی و غیره باشد. چراغ های خیابانی خورشیدی سازگار با محیط زیست هستند زیرا پنل های آن صرفاً به خورشید وابسته هستند و از این رو سهم کربن شما را از بین می برند. برخی از بخش‌ های سیستم‌ های روشنایی خیابانی خورشیدی را می‌ توان به راحتی به مناطق دورافتاده حمل کرد و این راه‌ حل‌ های کارآمدتر و کاربردی‌ تر برای مشکلات روشنایی را ایجاد می کند.

ریسه وایرلس هواکش دمنده قیمت ریسه شلنگی سیم و کابل خراسان
کلید مینیاتوری نمایندگی الکتروپیک آیفون تصویری سوزوکی ترانکینگ لگراند

نوشتن یک نظر

این فرم نام، ایمیل، آدرس IP و نظرات شما را جمع می کند تا بتوانیم نظرات شما را در وب سایت پیگیری کنیم. برای اطلاعات بیشتر، قوانین و مقررات و سوالات متداول ما را بررسی کنید، در آنجا اطلاعات بیشتری در مورد نحوه و چگونگی ذخیره اطلاعات شما در اختیار شما قرار می دهیم.
افزودن نظر